fbpx

Bostadsrättsföreningar

Oftast kräver bostadsrättsföreningar att man återkommer med jämna mellanrum för att måla om i trapphus eller andra gemensamma utrymmen. Det krävs målning med färg som har en god beständighet mot flera olika typer av påfrestningar. Vi har både kunskap och erfarenhet att uppfylla alla de kriterierna målare behöver för att utföra ett sådant arbete. 

Fasadrenovering

Fasader får ta emot många olika påfrestningar, exempelvis skiftande väder vilket kan göra att fasaden ser sliten och smutsig ut men den kan även gå sönder. Vi reser ställning runt hela byggnaden och utför det arbete som krävs på fasaden för att uppnå ett slutresultat av högsta kvalité. Alla ytor som inte ska behandlas skyddar vi med plast och vi börjar alltid med att tvätta av fasaden med en högtryckstvätt, allt sker självklart med största möjliga försiktighet så inget runt om tar skada.  När fasaden är lagad och torr sprutar eller målare vi den med de material som krävs för att få fasaden som ny igen. 

Fönsterrenovering

Istället för att göra utbyte av fönster bör man först se om det går att utföra renovering av de fönster som finns på plats idag. Det för först och främst mer ekonomiskt men också skonsammare för fasaden. Med vår breda kompetens och stora erfarenhet från både små och stora projekt för bostadsrättsföreningar kan vi erbjuda fönsterrenoveringar utförda av högsta kvalité och bästa möjliga funktion.