fbpx

Projekt Hövdingahöjden

Under perioden 2020 till september 2020 arbetade vi med spackling och måleriarbeten på de nyproducerade bostadsrätterna i projekt Hövdingahöjden. Vi arbetade både i lägenheterna och i trapphusen, projektet består 50 lägenheter fördelat på två punkthus och är beläget i Vallentuna. 

Orangeriet i Älta

Under perioden juli 2020 till november 2020 utförde vi spackling och målningsarbeten i projekt Orangeriet i Älta, beläget i Nacka Stockholm. Projektet bestod av 14 radhus på 166 kvm i varje bostad. Projektet är fortfarande pågående då det planeras för totalt 26 radhus.  

Trädgårdsbacken Järvastaden

I projekt Järvastaden arbetar vi sedan senare delen av 2020 med spacklingsarbeten samt det invändiga måleriarbetet. Totalt kommer projektet bestå av 34 barnvänliga radhus beläget i Solna där det både kommer finnas radhus med två våningar på 119 kvm och tre våningar på 157 kvm. Projektet räknar med att slutföras och erbjuda inflyttning i bostäderna under våren 2021.

KI Residence Solna

I projekt KI Residence Solna påbörjade vi arbetet i november, just nu arbetar vi med att färdigställa allt det invändiga måleriarbete som krävs innan studenterna ska få flytta in. Projektet har totalt tre A-formade byggnader med bostäder för ca 400 studenter. Bostäderna kommer vara totalt 322, fördelat på 263 ettor på 23 kvm men det kommer även finns några större bostäder såsom tvåor och fyror.