fbpx

Invändig och Utvändig måleritjänster

Vi erbjuder dig som privatperson hjälp med renovering eller olika måleritjänster i både enstaka rum men även hela din bostad. Oavsett om det gäller invändigt eller utvändigt utför vi allt arbete med expertis tillsammans med de rätta produkterna för både högsta kvalité samt att öka din bostadlivslängd.  

Efter din första kontakt med oss bokar vi in ett möte för att titta på var och vad du vill renovera eller måla. När vi kommit överens om vilken typ av tjänst du vill att vi utför kommer vi skicka dig en utförlig och specificerad offert för dig att godkänna. Efter den är godkänd kommer vi sedan överens om en tid då vi påbörjar projektet och du får en faktura att betala. Vi håller alltid vad vi lovar, vi tummar aldrig på det överenskomna priset eller på dina krav och önskemål på slutresultatet. Först när vi båda parter är nöjda är vi nöjda och klara med projektet. 

Alla våra hantverkstjänster vi utför i din bostad kan du nyttja ROT-avdraget på, vi hjälper dig och drar av det direkt på din faktura. 

Tveka inte att kontakta oss för en gratis offert redan idag!