fbpx

Om företaget

Davids Måleri AB följer branschstandard vad gällande miljö och kvalitet, vi arbetar kontinuerligt med kvalitetsfrågor på ett långsiktigt och systematiskt sätt. Företaget grundades 2015 och idag består företaget av 12 kvalificerade anställda med både utbildning och licenser som krävs för arbete inom måleribranschen. Alla måleritjänster vi erbjuder utförs i Stockholm och Göteborgs regionen.

Under 2020 rekryterades Audrius till Davids Måleri AB team, en specialist för projektledning inom måleri. Audriuskompletterar företaget med både stor erfarenhet, nya idéer och en perfekt förstärkning vilket ger oss fler möjligheter att erbjuda målningstjänster inom byggsektorn. 

Vilka vi är

Vi är ofta totalentreprenörer vid renoveringaroch utför även tjänster mot privatpersoner och organisationer. Förutom att vi utför självaarbetetsamordnar vi även hela processen med snickare, glasmästare osv. Vi tar hand om helheten och levererar den gamla fastigheten inyskick. 

Davids Måleri ABi Stockholm har,erfarna och engagerade medarbetare, en lång ochbred erfarenhetinom måleribranschen.Tjänsternaimåleribranschenutförvii första hand mot byggnadsindustrindå viger liv åt byggnader och målar upp en unik lösning för varje projekt. Vi är en trygg partner med vårt genuina hantverk som en stabil grund i allt vi gör. 

Pågående projekt

På sidan där vi presenterar pågående projekt kan ni läsa om alla projekt vi arbetar med just nu. Vi ringer gärna upp er för att presentera våra tjänster personligen och se vad vi kan erbjuda till ert nästa projekt.

Våra kvalitetsstämplar